Sunday, November 27, 2011

Wednesday, November 16, 2011

11.11.11

ahhh xmo kate apew apew....
tengok jela pix ney..uhuh


 sem 1 akj


                               
sem 2 akj  





sem 4 akj

hahaha demi Allah S.W.T ak bosan sangat tak taw nak watpe so ak msokkan la gamba
ney..haha ney la dy kalo dok umah takde keje nak wat..

Tuesday, November 15, 2011

RINDU...

siyes indu sangat sangat kat ko faruq..1000 kali rindu
da la tak msg tipon pon kejap jew dapat cakap..urrrrrrr...grrr
mood : tak hepy langsung..

Saturday, November 12, 2011

PERFECT MATCH..

uhuhu sedihnyew tengok cite perfect match tadi...sanggup seorang lelaki yang dah lama
putus carik balek pompuan yang dia sayang dalam rancangan uw..uhu sedih giler sanggup tempuh
segale rintangan untuk masuk rancangan uw nak jumpe pompuan yang dy sayang uw..perghh laki uw betol betol sayang kat pompuan uw siap bagi 2 patung arnab yang besar..bile la saya plak dapat patung arnab uw dari sayang sayew...ahhh saya suke giler arnab..huhuh tapi sayangnyew pompuan uw tak time pon dye da tak sayang laki uw lagi dye nak cari yang len..huhu mungkin ade masalah dulu kot time dyowg bercinta sebab uw pompuan uw tak terime dy..haha cian laki uw..sedih giler dye..nak nangis pon tak gune sebab tak menghargai ketika pompuan uw ada disisi..wat pompuan uw macam rumah tumpangan time susah carik time senang dilupekan...
arap sayang saya tidak begitu..uhuh
setiap insan yang bercinta mesti mahukan kesetian,kepercayaan dan kesempurnaan dalam percintaan...
so carikla kesempurnaan uw tapi lebih sempuna jika kite sempurnakan dulu sembahyang kite..
itu lebih bermakna dari segala galanya..
                                               (*_*) (^_*)
                                             so sweet.......
 

Thursday, November 10, 2011

KATA CINTA, KATA SAYANG..

Tiada orang berkata begini :
"Saya sayang awak, oleh kerana saya sayang awak, saya nak lempar awak dalam api"
Sepatutnya, orang kata begini :
"Saya sayang awak, oleh kerana saya sayang awak, kalau awak masuk dalam api pun, saya sanggup selamatkan awak"
Maka, orang yang bercinta tidak mengikut jalan yang syara' benarkan, tidak mengikut apa yang telah Allah S.W.T tetapkan, tidakkah sama dengan melontarkan pasangannya ke neraka? Allah S.W.T larang berzina, Allah S.W.T larang pergaulan bebas, tetapi kita ingkar pada Allah S.W.T atas nama cinta dan sayang.
Benarkah sayang? Pada saya, kalau benar sayang, kenapa melontarkan pasangan anda ke neraka ?
Kata sayang?
Saya pelik. Saya hairan. Kalau betul sayang dan cinta, sepatutnya kita sama- sama selamatkan pasangan kita dari api neraka, dari kehancuran. Tetapi kenapa kita pautkan dia ke dalam neraka sama- sama kita ?
"Nanti taubat la.."
Nanti tu bila? Kalau xsempat? Jangan berlagak sayang..kita tatau kita mati bila. Tengah- tengah bonceng motor seronok- seronok, eksiden, baru tahu. Orang yang tak buat apa- apa pun boleh mati, lagi la orang bergerak hari- hari. 
Kalau cinta, selamatkanlah diri anda dan pasangan anda dari kemurkaan dan keingkaran Allah S.W.T.
Saya tidak nampak itu cinta, kalau kita melontarkan diri kita dan pasangan kita ke neraka. Sama la kita campak dia dalam gaung lepas kita kata :"I Luv You Sayang.."Tak ada beza.


Wednesday, November 9, 2011

KEJEW!

alamak!!ak da kene kejew la..uhhh siyes ak sebenarnyew da malas nak keje sebab
da best duk umah..ehehe nak tunggu masuk poly lambat lagi 19.12 ot...err malam tadi bos
ak tipon suh kejew kejap sebab dy nak p bercuti..ikut aty malas nak p tapi kesian plak dy an
so ak kejew jew la dapat gak duwit saku...perggh p bercuti kat pulau langkawi best uw untung
gak kalo ak kejew sebab t bos ak balek dy belikan coklat..haha t nak kirim duwit la belikan coklat...
pas ney tak dapat la selalu nak update blog ney..eheh
t ak pasti penat then takde masa nak sume ney..eheh tak pew
t ak suh la teman tapi mesra ak update blog ney...dy pon da cuti n ada mase ot
nak tolong ak..eheh

AYUH..

hahah kawan- kawan yang putus cintew uw jom la kitew
renovate aty. haha.. tadi ak bukak fb tengok kawan ak baru
putus cinte kot..ciannyew dy..sabar ea buat kawanku ramai lagi kumbang kt luar..haha
Tuhan uw lagi penting dan ibu bapa itew...dy lagi bermakna dalam hidup kitew..
kawanku ko mesti kuat jangan sedih yew..sabar banyak2 k...
Ak taw ko bukan mudah putus asa kan...jangan pikirkan yew kawanku...


kawankuw,,,seorang laki pergi tak bermakna yang laen xmo kamu...ko kene belajar hadapi 
cabaran yang mendatang...so ko kene kuat k..ko stdy dluw..ramai
lagi menanti ko kalo da berjaye nanti...hehe peace....)

Tuesday, November 8, 2011

GADIS SEPERTI AKU!!

hahaha suke sgt...helo teman ak yang terpakse time yg ak ney da berpunyew..
hehe tak tengok kew ak relationship ngan sapew..soryy beb saya 
tak mo curang...hahaha saya sayang faruq rasiman wat c dye yang agak
patah aty uw p la carik pompuan yang baek and cantekk ya...uhuh..
sory BRO...


 ak sayang faruq rasiman la weyhhh....heheh my idola shila amzah..
i like u.....walaweyhh...

Monday, November 7, 2011

THANKS MAK AYAH...

hahah baru balek daripada PD..jumpe yang tersayang di sana...hehe
tima kasih mak ayah sudi bawak saya jumpe faruq..hehe hepy gilew dapat
jumpe faruq td..sebenarnye nanti tak mo ganggu faruq sebab dye da nak final
minggu depan..gud luck sayang..
ayang doakan abang berjaya ok...cayok2 sayang....heheh


sayang abang sangat...love u sayang....


faruq rasiman saya sayang awak..hahah



wat yang tERBAEKKK sayang final ney...heheh senyumanmu penyembuh lukakuw...
cewah..eheh


hahaha lagu ney untuk ayang mase abang sibuk stdy nanti...hahaha

PANTAI..

semalam ak n family p pantai dan mandi air panas ..best giler dapat mandi air laut 
ak da lame x mandi laut..hahah dalam sejarah ak nak mandi laut
selalu ak la orang yang paling mengelak nak mandi laut 
takowt muke burn..tp skg da xkesah...haha
dadew orang sayang hehe xyah nk isaw lg...uhuhu


hepy gilew 1 ari berjalan kejenyew mandi jew..haha pgi sampy petang p mandi laut..malam plak 
mandi air panas...perghh memang best...saket pale ak mandi air panas...



pantai...

semalam ak n family p pantai dan mandi air panas ..best giler dapat mandi air laut
ak da lame x mandi laut..hahah dalam sejarah ak nak mandi laut
selalu ak la orang yang paling mengelak nak mandi laut
takowt muke burn..tp skg da xkesah...haha
dadew orang sayang hehe xyah nk isaw lg...uhuhu

AIDILADHA..

salam,,,blm terlmbt an nk ucap selamat hari raya aidiladha wt sume....
simple jew raya tahun ney..tak buat rendang pon...semalam orang korban dengar citew
lembu kat sini lari hahaha takowt kene sembelih kot...

Friday, November 4, 2011

WELCOME TO MY LIFE..

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don’t belong
And no one understands you
Do you ever wanna run away?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming
No you don’t know what it’s like
When nothing feels alright
You don’t know what it’s like to be like me
To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked
When you’re down
To feel like you’ve been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one’s there to save you
No you don’t know what it’s like
Welcome to my life
Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more
Before your life is over?
Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With the big fake smiles and stupid lies
While deep inside you’re bleeding
No you don’t know what it’s like
When nothing feels alright
You don’t know what it’s like to be like me
To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked
When you’re down
To feel like you’ve been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one’s there to save you
No you don’t know what it’s like
Welcome to my life
No one ever lied straight to your face
And no one ever stabbed you in the back
You might think I’m happy
But I’m not gonna be okay!
Everybody always gave you what you wanted
You never had to work it was always there
You don’t know what it’s like
What it’s like!
To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked
When you’re down
To feel like you’ve been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one’s there to save you
No you don’t know what it’s like (what it’s like)
To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked
When you’re down
To feel like you’ve been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one’s there to save you
No you don’t know what it’s like
Welcome to my life
Welcome to my life
Welcome to my life

SANTAI SEKETIKA!

hahah ak bosanla..kedit tak dew nak msg so kejew ak p upload youtube..hahah
ak nak hiburkan dirikuw..ahaha hai senangnyew dalam atykuw...
video ney ak sukew tengok sebab dy joget comel sangat..alahai kalo la
ak dapat join perghh memang gempakla we...(^_^)...



DULUKINI...

ak wat video ney khas untuk ko Faruq..oke ak malu..hehe tp ak (sayang) ko...ahaha
so ak sukew sayang ko sampy bilew- bilew..
so ko kene hargai ak yewk..kalo tak ak cekik ko....
hehe akusayangfaruqsampybilewbilew...
L0v3 u babEH......

video
att:
                       meerasayangfaruqfaoreverandnever........


PENGHANTAR CINTA..

Cinta ini diberikan Tuhan
yang menciptakan juga insan
disahut oleh hamba- hamba-Nya
yang bening sanubari
dipuput pawana iman

Dengan cahaya mentari siang
terang menerangi walang
Adam mencintai Hawa
untuk menarik sakinah mawaddah
cinta menjambatani hikmah

Dalam setiap kalbu pasti ada
sumbu untuk menyalakan kasih
sesama manusia yang dikasihi
menaikan taaruf warga
dari pelbagai sempadan geografi

Cinta mengurus keresahan
gumulan benci melayak hilang
menguji diri agar menghormati
perbezaan dan persamaan
dapat saling saksama serasi

Penghantar cinta pada tiap pintu
ketuklah dahulu dengan sebaiknya
ucapkan salam untuk sejahtera
redakan lingkaran amanah
gulat prasangka akan menyimpul mati..

MUFLIS DIAKHIRAT

 Jika seseorang itu mengumpat, dia bukan saja akan mendapat dosa di atas apa yang telah diumpat,
seolah-olah menabur fitnah malah di juga akan menerima (mendapat) dosa orang yang diumpat itu.
Mengumpat adalah termasuk dalam dosa- dosa besar yang sangat dilarANG dalam agama islam. Perbuatan
mengumpat boleh memecahbelahkan masyarakat, menggugat perpaduan umat kerana ia membuka 
keaiban jika ia benar dan menabur fitnah jika ia tidak benar. Mereka yang mengumpat tidak akan terlepas
dari dosa sehingga dia memohon maaf daripada ALLAH S.W.T dan juga manusia yang diumpatnya.
    Islam agama yang adil, setiap manusia akan menanggung dosanya sendiri. Tidak ada orang yang akan menanggung dosa orang lain. Bagaimanapun ada sebuah hadis di mana Rasulullah S.A.W g bersabda maksudnya 
"Tahukah kamu siapa orang muflis di akhirat ?" sahabat menjawab  ALLAH S.W.T dan Rasulnya lebih mengetahui, Nabi menyambung muflis di akhirat bukan kerana tiada duit tetapi orang yang berdosa mengata 
orang lalu segala kebaikannya dan masih belum terampun dosa dia mengutuk dan masih ada dosanya lalu
diambil dosa orang yang diumpat dan diberikan pula kepadanya..

ANDAI DIA PERGI DULU SEBELUMMU..

Andai dia pergi dulu sebelummu,
 tanyakan pada hatimu yang sebati dengan hatinya,
apa yang dia inginkan jika dia masih di sisi? Renung wajah anak- anakmu,
  lontarkan fikir melampaui kesedihan. Anak- anakmu punya masa depan.
Ditanganmu segala cita- cita dan harapan.Jangan nestapa ini menjadi halangan. 
Apakah kau tega mengecewakan?


Andai dia pergi dulu sebelummu,sapulah air mata dan teguhkanlah jiwa. Kita yang masih hidup perlu
 menyambung perjuangannya. Tidak mengapa bersedihlah seketika. Itu fitrah jiwa. Namun,
sederhanalah kerana esok kau mesti bangkit semula. Katakan pada diri, ya... kau telah pergi, pergi bersama                               doaku. Kau tunggu di sana, pasti kau akan menyusul nanti!
  Andai dia pergi dulu sebelummu, tanyakan pada hatimu yang sebati dengan hatinya, apa
yang dia inginkan jika dia masih di sisi? Renung wajah anak- anakmu, lontarkan fikir melampaui kesedihan.
    Anak- anakmu punya masa depan. Di tanganmu segala cita- cita dan harapan. Jangan sampy nestapa
                          ini menjadi halangan. Apakah kau tega mengecewakan?
Andai dia pergi dulu sebelummu, katakan pada diri, akanku galas amanah ini. Sekiranya terpaksa terpaksa
bertongkat dau.gu pun, aku tidak akan lemas dipagut sendu. Berjuanglah, agar dia bisa senyum di barzakh itu.
Oleh nukilan doa anak yang soleh dan solehah. Kalau benar cinta itu setia, anak- anak itulah titiannya.
Dijambangan munajat, di taman ibadat, tentu ada sungai pahala...
                                              yang mengalir selamanya..
Andai dia pergi dulu sebelummu,, walaupun dia tidak akan kembali lagi, tetapi itu akhir pertemuan.
Dulu kita bertemu untuk berpisah, kini kita berpisah  untuk bertemu. Inilah jalan takwa yang telah dialaui
oleh Siti Aishah, Siti Habshah, Ummu Salamah, Mariah Qibtiyah apabila ditinggalkan Rasulullah S.A.W.
  Andai dia pergi dulu sebelummu, sibuklah dirimu. Beribadahlah sehingga kau letih untuk sedih.
Gembirakanlah hatimu dengan mengembirakan orang lain. Carilah peluang kebajikan dan kebaikan yang
bertaburan. Apabila sesekali kesedihan datang tanpa diundang, berwuduk dan bacalah Al-Quran. Dirikanlah
solat, sesungguhnya solat itu satu kerehatan.
               Andai dia pergi dulu sebelummu, bisikan ke dalam hatimu yang paling dalam. Dia bukan milikku.
 Dan aku pun bukan miliknya. pemilik segala ialah al-Malik. DIAlah yang memiliki dan menguasai
segala-galanya. Pada kita hanya amanah, sampy masanya terpaksa diserah. Jangan ada rasa
memiliki. Apabila terasa sepi, jangan katakan aku sepi...tapi katakan padaku sentiasa ada pemerhati...

insan yang telah pergi  dan meninggalakan dirikuw untuk selama-lamanya... telah menghadap ILLAHI terlebih dahulu..insan yang amat bermakna dalam riwayat hidupkuw...ak telah kehilangan atuk dan nenek buat selamanya...AL-FATIHAH dan doa cucumu yang solehah mengiringi dan temani mu di alam barzakh sana..

Thursday, November 3, 2011

MALAM..

hurm,,bosannyew mlm ney sedih pon adew tunggu c dy msg call xdew pon...
punyewla ak 2gu upenyew dye tido tak ingat dunia..apewla Faruq ney tak sayang ak ea..hehe
 ak tak ngantok lagi ney apew nak wat ekkk...hehe hurm malam macam ney kan best kalo ak tido mslhnyew mate xmo lelap..so ak update jela blog ak nie..ak tengah 2gu mak ayah ak p amek kakak ak kat umah
kawan dy Kak Nurul..akak ak p menjalankn tugas hahaha...cian dy kene kejew kuat sebab kene betolkan kete
 sebab dy da rosakkan..hahah along along tu la bawak kete laju sangat kan da kene bayar ganti rugi..cian ko long heheh....papew hal kakak ak ney seorang yang sangat baek tapi adakala dye sangat kedekut ala mcm haji bakhil..hahah tapi kalo ak susah dy banyak tolong dari segi kewangan...time ak belajar dy la yang banyak bagi ak dwit belanjew..INSYAALLAH dengan izin ALLAH S.W.T ak akan blas budi baek kakak ak ney...ak sayang dye sangat sangat...thankss Alonng...**


IloveusomuchanakpakcikAZMAN.....hahaha

RINDUKATKAWANSAYER**

hay dan salam semua.Mira ari ney nk update pasal FREIND and MOMENTS 
sepanjang Mira study kt POLITEKNIK MELAKA..Mira rindu gilerr sepanjang masaitu,,best sgt..
Mira rasew time ney la baru Mira ada kawan yang betul susah senang sama-sama.Bukan senang nak ada kawan macam mereka ini..Bila sakit,pening,sedih,gembira,susah senang bersama..Maybe dulu Mira tak rasew cmney sebab mgkin xstay lame2 ngan kawan-kawan..Tapi seriously time Sekolah Teknik Mira tak rapat ngan ramai kawan-kawan mugkin Mira ney pendiam kot takowt nak rpat ngan kwan2..tp mira rapat ngan EYNA dan dak bilik SAKURA ..Senang katew Mira rapat gilew ngan kawan-kawan kat Poli..kat bawah ney Mira upload pix dari Mira sem 1 sampy sem 4 time ngan diorang sume..Mira rindu sangat time ngan mereka semua..



                  time neyy kiteowg ada hari awam wt kat Pantai Puteri..


                                      
                               SAmbutan hari Rayew bersame  kawan kawan


                          
              ney kawan satu umah ngan Mira time sem 1..rumah A2-6
                                MIMI,LYNN and WAN SU..rindu ngan korang..


                               
                        mase ney sem 2..adew khemah ukur kat Asahan..ney pix 
                                        setelah selesai wat kejew masing-masing..




                 group Mira time khemah ukur duluw..best dapat group
                                    ngan dyowg..sume masok air..ahah




     lets Mira introduce,, Nama kakak atas uw Shamimi NurNajwa Binti Amran.Dia housemate and my                 roommate alsow,Dia ney mula- mula kenal xtaw lak berjiran sebelah-sebelah rumah time sem 1..agak                              sombong la jugak mulew2..hehe..tapi da kenal lame lame dye kawan yang sangat memahami Mira dan sentiase beri pendapat dan semangat..Mira bangga dapat mengenali dan berkawan dengan dye..Kitorang still rapat sampy sem 4, smpy semu katew kitowg kembar sebb sentiasew bersame,pakai baju same cume rupew jew laen sikit..hehe
                                                  So IloveShamimiNurNajwasomuch




mari mari Mira citew tentang kawan Mira kat atas ney..hehe kat c 2 ada Ayin, Kaled, Dila and Miemy..
   time ney xdew kejew..sume gilew bergambar memang bagus la time ney Miemy bawak camera p klaz
 memang untuk kteowg 5 owg melaram tangkap pix banyak2..nak nak c Kaled hobby dy mmg suke bergambar..hehe papew pon kiteowg xkaco sesapew...hahaa



and and and , ni yang xsabar nak story lagi..Mira pernah bermasam mukew ngan kawan Mira kat atas ney 
 sebab salah faham jew..hehe kelakarkan macam budak budak an tapi kteowg da ok skunk..Name dye Nurul Jannah Binti Saadan..Dye ney budak pandai kat poli aw ala best student la..hehe no 1 dak awam SIJIL..mulew kenal ngan Janah dye ney cam sombong xmau bergaul ngan kawan2..tapi dye bukan jenis cam2 da kenal baru taw dye seorang yang sngt banyak cakap..ahah


                                             
                      ney kawan  Mira yang rapat sangat..dye sangat baek ngan Mira
                                   dye sentiasew bantu kalo ade msalah..time ney kiteowg praktikal samew kt JKR
              tabikla samew ko kawan..ahah Name dye Rafiq..tapi kawan kawan panggil acai..hehe
                       ak xtaw napew owg gelarkn dy acai kalo apek uw mmg da kene la ot sbb mukew dy
                                                 cam chiness sikit..hehe thankss bro..ahaha

 time KUAR ngan Shuhada,, Mek (Asmah),, Miemy....


               
                                                                                                                   



cukupla Mira story smpy cni jela dulu nanti ade msew lagi Mira citew lagi..hahah kawan yang sangat 
epy sentiasew..kowang sume TERBAEKKK...heheh pas ney da x dapat gumbira bersame Shuhada haha Mira  panggil dy Ada sbb sesuaingan name uw dy dapat poli sas..xpewla in"ALLAH t ada mase itew lepak samew samew ngan Ada lagi..t da smpy polisas jangan lupew kawan-kawan kt poli Melaka yew sayunk..hehe
                                                                  sukasukiShuhada

MAAF!!

hurm...alaamak ak da kcikkn aty kwnkuw la sbb xajk dy sabtu lalu...HAZIEYATUL NAJWA BINTI HAMDAN...ak minx maaf sgt2..ak kalo bley mmg nk ajk sume kwn2 ak tp ak mlu ak ajk yg dkt2 jewk...sory la yunk ak xtaw nk minx maaf cmnew ag ha..sory sgt2..ak janji ak pas ney xwt ko lg cm2..ak syg ko kwn...

minx maaf

hurm....alamak kwn ak da kcik aty ney xjmpt dy sabtu lalu...HAZIEYATUL NAJWA BINTI HAMDAN..ak minx maaf sgt2..ak mluw jewk tkowt kowg xcyew..minx maaf...ak kalo bley mmg nk ajk sume kwn2 ak tp mlu punyew psal kwn2 yg dkt jewk ak g taw...kwanku ak susun 10 jari minx maaf kt ko..sory la ak xtaw nk minx maaf cmnew ag ha..sory yunk...

Wednesday, November 2, 2011

T3nt@NG dh!a

dluw sblm berjmpe dgn insan ini pernh jmpai owg len tp owg i2 xspti insan ini..kuw amat bertuah mngnali dirinya kerna dye sesorg yg sgt mgmbil brt tntg dirikuw...dye amat menyayangi dirikuw n sentiase ambil brt..dye byk membntu kuw..byk sppt la sng citew..hahah tp insan ney seorg yg panas baran..kepala angin sng ckp..tp kuw da biasew sume 2..msok tling knan kuar tlinga kiri..ahaah time dye panas jgn lyn...insan ney adalah faruq hahaha...aku sayang ko faruq...syg ketat2..da la apew la ak merapu ney...love Faruq....

SEKADAR BERTANYA..

kucupan siapakah Yang lebih lembut Selain dari Kucupan Ibumu?
  nyanyian siapakah yang lebih merdu
Selain dari nyanyian ibumu?
 cinta siapakah
yang Lebih padu
                   selain dari cinta IBU..(*-*)

DIA TAK TAHU APA..

dia xtahu apayang kita tahu buang saja
apakah kesalahannya
akhir kata x mahu dijaga.

kita harus mengerti
pada mula ikatan setia
sehidup semati
bersumpah pengakuan
tapi mengapa jadi begini?

kita menginsafi
semua Maha Kuasa Mencipta
yang difikir tak mengapa
beginilah terjadinya bayi terbuang merata- rata.

BORED...

bosannyew..dluw kjew xdew la bosan mcm ney ad gak dwit..ahaha skunk dok umh rsewkn spew suh xkjew..ahah bkn xnk kjew tp.....xpew lg pon da nk msok bljr blek da..xsbr ney nk stdy blek ngan kwn2..yg plg syew indu kne pkai safety but..msok bgkel kne wjib kai kalo xkne denda RM50..uhuh lawak2..mcm2 yg haram d poly..

SAHABAT...

**kwnkuw d poly...ahaha...rindu kt dyowg sume...nk smbg dip lmbt lg..ku xpndai mcm owg len..tp ak mempunyai shbt yg sgt baik n bijak2..uhuh cptla nk p klaz boley bljar same kwn2..**wlpon xspnuhnyew ad d sini tp kowg sume ttp kuw ingt smpy bilew..kowg tman y best...hahahaah we gonna fight fight...huhu

:.MELAKA.:

hahaha,,melaka adalah tempat bersejarh la..eheh disini tempt kuw tinggl n disini tmpt kuw smbg bljr..
ahahah byk kngan d MELAKA..

inilah sahabat yg byk bntu ku ketika sush n senang...Name dye SHAMIMI NURNAJWA BINTI AMRAN..hehe dye sntiase beri semgt kt kwn2..tp dy seorg yg suke pndm perasaan..hehe dye mmg gitu hati owg dye bkn men jge lg tp aty dye tidk..heheh opss sory miemy..ehehe

Tuesday, November 1, 2011

YA ALLAH !

Kau tetap kan laa hati aku untuk sentiasa menyayangi diri nya

jangan kau paling kan lagi hati aku ini ya ALLAH .

Sesungguhnya dia adalah sebaik-baik ciptaan mu !

Cambah kan lah benih kasih dan sayang ku untuk dirinya .

Agar cinta itu menjadi cinta yang kau redhai !

AMIN .

KHAS UNTUK TEMANKUW..

Menyintai bukan bererti memiliki, Memiliki bukan bermakna menakluki, CiNTa itu memerlukan pengorbanan dan kesabaran Muhammad Faruq Rasiman...hehe peace