Monday, July 2, 2012

assalamualaikum,,,

walaupun da lame ari bapa...ak stay nk ucapkan Selamat Hari Bapa..bg angah ari bape adalah setiap hari...
wat ayahku AZMAN BIN ABU semlamat hari bapa...angah sayang ayah...


Sunday, July 1, 2012


assalamualaikum,,

hurm,,bila berkate manis sekali..tabur janji pelbagai..apa nk kate da terkene..ak manusia biasa jugak
ada perasaan..jgn pentingkan diri sendiri..menasihati dan dinasihati orang lain itu yang penting..jage aty makhluk ALLAh ini ak manusia biase jugak yg xterlepas dari kesalahan..ak xkesah ko wat ak mcm ney..ak sentiase berdoa supaya ko menyesal dengan perbuatanmu itu..amin...bru ak sedr skg ak ney bkn owgvpntg pon dlm idup ko..ubah la prgai uw..jge la persaan owg laen jgak....buat la apew yang ko rse baek..ak da pnat,ak da lth sume ney...da cukp la airmta ak ney utk ko..


nak maafkan xtaw lagi bg la ak ketenangan..mgkin lambt untk ak maafkan ko @ mgkin x....




xde mood...+ bengang..

Saturday, June 2, 2012

erm,,,,,,,,,,,
apew salah aku...ak x penah benci orang..tapi nape orang wat ak macam ney..
ak xpenah nak sakitkan aty orang tp napew orang balas ak macm ney..
tuhan je tau perasaan ak..ALLAH S.W.T taw segalanya..
ak mampu berdoa supaya ko berikanlah umatmu petunjuk YA ALLAH..
series ak sedih sgt tp nk wt cmner terima ujian dari mu YA ALLAH...


 ak mampu berdoa pada ALLAH supaya jadikan ak org yg kuat untk tempuh semua ney.. tima kasih pada org yang sudi dgr cerita ak..thanks kawan..ko mmg kwn didunia n akhirat ak..thanks..timA kasih ko byk bg nasihat dan ko surh ak sentiase dkt diri dgn ALLAH dan sentiase bykkan bce al-quran..insyAALLAH ak akan wat apew yg ko suruh...KERANA SATU KESALAHAN MANUSIA LUPA SEMUA KEBAIKAN :) ITULAH MANUSIA ♥

sekian..

Friday, May 18, 2012

hehe sebelum terlambat....

SELAMAT HARI IBU BUAT IBU SAYA NORA BINTI AMAN..

jasa dan pengorbananmu sentiase ku ingati hingga akhir hayat angah mak...
sayang mak...



sekianterimakasih

Monday, May 14, 2012

5 may 2012...
opss kakak saya oh tidak!!!
telah diambil orang....hehe~~tahniah anda telah ditunangkan dengan pilihan hatimu...wa xsabarnya nak dapat anak buah ney..cepat la kahwin..heheh appy giler dapat tgk mak ayah gembira time pertunanganmu kakak..da kawin t jangan lupe kami sekeluarga yew...dalam kegembiraan ada juga kesedihan..tapi i2 xpenting janji kamu bahagia dengannya...abang ZAMER jage kakak long saya dengan baek yew sebagai mana ibu bapa saya menjagenye...adik2 dye sayang dye...hehe


doa kami kamu berdua sentiase bahagia dan aman dalam menempuh alam pertunangan ini..heheh
jangan gaduh2 aw...
jap jap...


kami berdua nak wish tahniah n moga bahagia hendaknya..hehe jgn gdh2 taw cam kitaowang..haha
cepat kawin nak anak buah...hahah LOVE U ALONG...
along jap...ney video khas untukmu berdua

nanti ada video sambungan.....

video


sekianterimakasih

Friday, May 11, 2012

wa da lame xupdate blog ney.....hurm banyak bende nak story ney...hehehe
first da abes finallll....finally hahaha....tapi sebelum final ri2 mira dengan dak umah p jalan2 lepaskan
tension sebelum dok menghadap buku nak finall...hehe
kenangan yang x akan di lupakan wahai kawan- kawanku miemy,qema and adik kesayangan kteowg....yaya..
miss u dik...hehe best giler dapt abeskan masa bersame kowg dalam 1 ari uw..thanks pada miemy drive kete 1 ari suntuk..haha dari melaka ke port dickson..hehe..and and and thanks pada sepupu saya Hafiz da bg pinjam kete ko kt sepupu ko ney...thankkkss...tima kasih jugak pada sayang saya faruq rasiman hehe udah ganggu awak nak wat project bersama kawan2mu...ala ganggu kejap jew...soryy...hehe and tahniah jugak kumpulan awak da menang time final project ari 2..xsia- sia titik peluh kumpulan anda..hehehe tahniah tahniah....
arap dapat lagi p zoo,,p tutty fruity,,,p pd,, p karaoke... ngan kowang 3 orang lg..kenangan yang amat dikenang sbb balek pukul 3 pg..hahah siez xpenah kuar sampy kol 3 pg...ney kali kedua mira kuar smpy kol 3 pg dengan kwan2..first dulu time dak kelas wat bbq sebab da bes final and takowt  xjumpe lg...hehe thanks a lot miemy, qema and yaya....love u so much friends...






sekianTerimaKasih**peace


Saturday, March 24, 2012

hurrmmmmm rie ney nak cite sal jiran sebelah umah saya kawen..uhuh
cantik sangat dye berseri-seri wajah dye...hahaha sekali lafaz saja suami dye lafazkan n then sah dye jd isteri pada abg uw...untungnye da kawin segala dosa da xde lg mcm dosa waktu tunang dulu...hehe
saya doakan akak Lynn N abang Fazrol bahagie selamanya di dunia n akhirat hendaknya..amin....moga cepat2 dapat baby akak...heheh Mira nk baby comel kak Lynn..hehe..secomel kak Lynn taw...


hehe yang bawah ney lak mak kak Lynn ngan mak saye n kakak pengantin....td dye tunang jugakkk..uhuh tahniah kak As...



sekianterimakasih...